LULU KEBAB

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 17 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Lulu Kebab. Meer weten? Ontdek meer

11 jun 2024 om 22:17 Was stipt op de gevraagde tijd
30 mei 2024 om 17:08 Delivery was up to the minute precise and the food was perfect.
12 mei 2024 om 18:08 Schotel mix besteld, vingers helemaal afgelikt
28 apr 2024 om 22:58 Durum slecht gerold, kip precies zuur en ziet er niet echt gebakken uit, eerder gekookt. Frieten slap en zoutloos
11 apr 2024 om 17:57 Kapsalon en durum kip besteld,zeer snelle en vriendelijke service,drankje zat niet bij de bestelling maar werd alsnog geleverd even later.zeer vriendelijke dame,ik bestel zeker nog bij jullie in de toekomst x
5 apr 2024 om 23:47 1ste keer toen ik hier bestelde was het heel lekker en waren de broodjes/durums goed gevuld met vlees en groenten. Helaas was het deze keer niet zo en kwamen de bestelde durums aan gelijk een lahmacun. Plat en weinig (bijna geen) vlees en groenten.
2 apr 2024 om 19:35 Goed op tijd bezorgd. Kebap was goed, in orde. Kortom alles zoals verwacht.
26 mrt 2024 om 20:25 Mooi op tijd bezorgd door een zeer vriendelijke bezorger. De broodjes waren warm, krokant en vers. De groentjes ook knapperig en vers. Vlees was zeer kwaliteitsvol en voelde niet vet aan. Net genoeg saus. Echt top en super lekker!
22 mrt 2024 om 20:56 Lang geleden dat ik zo lekker heb gegeten super zaak levering top kwaliteit top
12 mrt 2024 om 19:50 I'm very sorry to write this but the quality was very low, the taste itself wasn't bad but I didn't receive the sauces I paid extra for and it was therefore very dry durum and poorly rolled… the pizza also the dough was raw inside.